*******المقادير:كيلو جمبري متوسّط الحجم مغسولملعقة كبيرة صغيرة زنجبيل مفرومملعقة صغيرة كزبرة مطحونةملعقة صغيرة قرفة مطحونةملعقة صغيرة شطة حمراءملعقة كبيرة زيت زيتون5 فصوص ثوم مفرومين¼ كوب عصير ليمونملعقة صغيرة كمون½ كوب زبادي2معلقه مسطردة2معلقه كاتشبملح وفلفل أسودالطريقة:1- ضيفي كل المقادير الموجودة عندك على الجمبري، وقلّبيهم مع بعض كويس، وسيبي الجمبري في الخلطة دي لمدة3 ساعات علشان الجمبري يتشرّب من الخليط اللي فيه كويس.2- هاتي أسياخ خشبية ودخّلي الجمبري فيها، وبعد كده رصّيه في صينية وصبى فوقه الخلطه ودخّليه الفرن لغاية ما لونه يبقي دهبي.3- خرّجي الجمبري من الفرن ورصّيه في أطباق التقديم،وقدّمي معاه طبق أزر أبيض أو طحينة وسلطات