-->
recent

آخر المواضيع

recent
random
جاري التحميل ...
random

أسياخ الجمبرى المشوى فى الفرن




*******المقادير:كيلو جمبري متوسّط الحجم مغسولملعقة كبيرة صغيرة زنجبيل مفرومملعقة صغيرة كزبرة مطحونةملعقة صغيرة قرفة مطحونةملعقة صغيرة شطة حمراءملعقة كبيرة زيت زيتون5 فصوص ثوم مفرومين¼ كوب عصير ليمونملعقة صغيرة كمون½ كوب زبادي2معلقه مسطردة2معلقه كاتشبملح وفلفل أسودالطريقة:1- ضيفي كل المقادير الموجودة عندك على الجمبري، وقلّبيهم مع بعض كويس، وسيبي الجمبري في الخلطة دي لمدة3 ساعات علشان الجمبري يتشرّب من الخليط اللي فيه كويس.2- هاتي أسياخ خشبية ودخّلي الجمبري فيها، وبعد كده رصّيه في صينية وصبى فوقه الخلطه ودخّليه الفرن لغاية ما لونه يبقي دهبي.3- خرّجي الجمبري من الفرن ورصّيه في أطباق التقديم،وقدّمي معاه طبق أزر أبيض أو طحينة وسلطات

التعليقات

';


إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

وصفات مصورة ومكتوبة Recettes cuisine

2016