مملحات باتون ساليه ال ١٠ دقايق
اشهى واحلى وصفة خبز باقيت المقرمش
كوبيتين دقيق
معلقه كبيره كمون حصى (مش مطحون)
معلقه صغيره بيكنج بودر
٢ معلقه كبيره زيت
رشه ملح
كوب الا ربع ماء
هنحط الكمون والملح والبيكينج بودر على الدقيق ونقلبهم وبعدين هنضيف الزيت ونقلب لحد ما يبقى شبه الرمل وبعدين هنضيف المايا وحده وحده ونعجن لحد ما تكون عجينة طريه ومش بتلزق هنفردها ونقطعها صوابع رفيعه ونرصها فى صنيه مدهونة زيت وندخلها فرن ساخن متوسط الحراره لحد ما يحمر ولونه يبقى دهبى وبالهنا والشفا #تابعونى 👍#الشيف_ياسمين
#معجنات #مخبوزات